Book us

Kunne du tænke dig inspiration til dine spanskelever? Eller måske til elever i et andet fag du underviser i? Så er her chancen!

I disse Corona tider er der mulighed for et virtuelt oplæg, og Salka kommer til Danmark det vil være muligt at få besøg fra 12. april 2021 og frem til sommerferien.

Oplægget er en unik mulighed for at få indblik i landet Colombia med Salka, som har rejst og læst i landet siden 2011, og som nu bor der og arbejder på projektet Mi Cuerpo/Min Krop siden starten af 2017.

Der vil være fokus på følgende:

  • Landet Colombia – en introduktion
  • Hvad ville colombianerne ønske, at resten af verden vidste om Colombia?
  • Den sociale situation
  • Hvad sker aktuelt i Colombia
  • Machismo
  • At være ung i Colombia
  • Vores arbejde med seksualundervisning og hvorfor vi mener, det er vigtigt

Oplægget varer 1½ time (eller din modultid) og kan nemt kombineres med forløb om Colombia eller andre temaer, som er relateret til Latinamerika. Vi anbefaler det til 2.g eller 3.g grupper.

Kontakt os for more information, helt uforpligtende selvfølgelig.

Hvad koster det?

Betalingen for oplægget går ubeskåret til foreningens arbejde i Colombia. For mere information om pris:


Andre siger:

Det var super godt, og du var vildt god til at snakke omkring emnerne. Man kunne mærke, det var noget, der interesserede dig, og du rent faktisk gerne ville ud med et budskab og ikke bare snakkede for at snakke. Pisse godt arbejde og det bedste foredrag, jeg har hørt længe.

Studerende Aalborg HHX


… der var fuldstændig enighed om at det var et enormt spændende oplæg, de var helt opslugte af dig, dit projekt og det du fortalte:) De syntes det var spændende at møde en der har fingrende rigtigt nede i jorden og de var imponerede over det arbejde du laver

Spansklærer Egedal Gymnasium

Det var et virkelig godt oplæg som også var meget interessant. Jeg er glad for at høre, at du gør en forskel. Du er meget god til at tale til os, så det ikke bliver tørt, men spændende. Man kan godt høre, at du har erfaring med at undervise.

Studerende Hjørring Gymnasium


… det var utrolig spændende, at høre om jeres projekt. Du har et stort talent som formidler og også et talent for at tale afslappet og naturligt om noget som selv danske unge (og mange voksne) bliver generte over at tale om: sex og alt hvad der er relateret dertil.

Spansklærer Svendborg Gymnasium

Man bliver inspireret af dig. Både min kæreste og jeg blev meget inspireret af dig og det du gør. Også det med at du starter det hele fra bunden og arbejder op

Studerende Helsingør Gymnasium

Her har vi holdt oplæg