top of page

Book us

(This section is for Danish schools, but you can also contact us if you wish us to do it in another country)

Kunne du tænke dig inspiration til dine spanskelever? Eller til et andet fag du underviser i? Så har du muligheden her!

javier-trueba-iQPr1XkF5F0-unsplash.jpeg

Vi tilbyder oplæg med vores stifter Salka Wollesen Breum, som har et unikt indblik i Colombia og Latinamerika efter at bo og arbejde mange år i regionen.

Oplægget kan evt. kombineres med en workshop på spansk.

Oplægget er en unik mulighed for at få indblik i landet Colombia med Salka, som har rejst og læst i landet siden 2011, og som nu bor og arbejder i Cali på projektet Mi Cuerpo/Min Krop, som faciliterer seksualundervisning i Colombia og Mexico.

Der vil være fokus på følgende:

 

- Landet Colombia – en introduktion
- Hvad ville colombianerne ønske, at resten af verden vidste om Colombia
- Den sociale situation
- Hvad sker aktuelt i Colombia
- Machismo
- At være ung i Colombia
- Vores arbejde med seksualundervisning 

Oplægget varer 1½ time (eller din modultid) og kan nemt kombineres med forløb om Colombia eller andre temaer, som er relateret til Latinamerika.

Vi anbefaler det til 2.g eller 3.g grupper.

*Kontakt os for mor information, helt uforpligtende selvfølgelig.

Hvad koster det?

Betalingen for oplægget går ubeskåret til foreningens fortsatte arbejde. 

IMG-20181205-WA0005.jpeg

Andre siger

"Det var super godt, og du var vildt god til at snakke omkring emnerne. Man kunne mærke, det var noget, der interesserede dig, og du rent faktisk gerne ville ud med et budskab og ikke bare snakkede for at snakke. Pisse godt arbejde og det bedste foredrag, jeg har hørt længe."

Studerende Aalborg HHX

"… der var fuldstændig enighed om at det var et enormt spændende oplæg, de var helt opslugte af dig, dit projekt og det du fortalte:) De syntes det var spændende at møde en der har fingrende rigtigt nede i jorden og de var imponerede over det arbejde du laver."

Spansklærer Egedal Gymnasium

"Det var et virkelig godt oplæg som også var meget interessant. Jeg er glad for at høre, at du gør en forskel. Du er meget god til at tale til os, så det ikke bliver tørt, men spændende. Man kan godt høre, at du har erfaring med at undervise."

Studerende Hjørring Gymnasium

"… det var utrolig spændende, at høre om jeres projekt. Du har et stort talent som formidler og også et talent for at tale afslappet og naturligt om noget som selv danske unge (og mange voksne) bliver generte over at tale om: sex og alt hvad der er relateret dertil."

Spansklærer Svendborg Gymnasium

"Man bliver inspireret af dig. Både min kæreste og jeg blev meget inspireret af dig og det du gør. Også det med at du starter det hele fra bunden og arbejder op."

Studerende Helsingør Gymnasium

bottom of page